Në komunitetet serbe, ende nuk ka raste

Sipas të dhënave të fundit, asnjë rast i ri i njerëzve që vuajnë nga Kovid 19 nuk janë regjistruar në zonat serbe në Kosovë, njoftoi sot Shtabi i Krizave i Komunës së Mitrovicës së Veriut.

06.07.2021 - 10:36
Koronavirus

Nga 28 mostrat e përpunuara, nuk janë regjistruar raste reja të infeksionit.

Asnjë rast i ri i infeksionit në zonat serbe në Kosovë nuk është raportuar që nga 17 qershori.

Numri i përgjithshëm i pacientëve në komuna që nga fillimi i epidemisë: Mitrovica e Veriut (1,911), Zvecan (1,010), Leposavic (876) dhe Zubin Potok (622).

Deri më tani, 1,617 raste të infektimit janë regjistruar në zonat serbe në jug të Ibrit.

Në komunitetet serbe në Kosovë dhe Metohi, 148 njerëz kanë vdekur si rezultat i virusit corona deri më tani.

Burimi: RCP