Në Mitrovicë, një person tjetër doli pozitiv për koronavirus

Midis 25 dhe 27 Maj-it, katër persona të testuar pozitivisht për koronavirus u regjistruan në zonat serbe të Kosovës, njoftoi Shtabi i Krizave të Kosovës i komunës së Mitrovicës Veriore.

28.05.2021 - 10:53
148830774 3271171216316231 5620211823649948417 n

Burimi: Shtabi i Krizave, KoSSev

52 njerëz u testuan dhe askush nuk vdiq.

Pacientët e rinj janë nga Kosovska Mitrovica dhe Zveçani, 1 secili dhe dy nga Leposavić. Numri i rasteve aktive aktualisht është 64.

Deri më tani, një total prej 6,028 njerëz të testuar për koronavirus janë regjistruar në komunitetet serbe dhe gjithsej 148 kanë vdekur.