Në Mitrovicë, një person tjetër kontraktoi covid

Midis 27 dhe 29 maj, vetëm një infeksion i ri koronavirus u regjistrua në zonat serbe të Kosovës, njoftoi Shtabi i Krizave të Shtunën.

31.05.2021 - 10:47
Koronavirus

Burimi: KoSSev

Prej 44 mostrave të testuara, një person doli i infektuar regjistruar në Mitrovicën Veriore.

Deri më tani, një total prej 6,029 persona pozitivë nga koronavirusi janë regjistruar në komunitetet serbe, nga 20,160 mostra të testuara.

Numri i rasteve aktive aktualisht është 65.

Numri i përgjithshëm i atyre që kanë humbur betejën me këtë sëmundje që nga fillimi i epidemisë është 148.