Tribuna "Mbreti i Shenjtë Milutin - 700 vjet nga vdekja e tij" sonte në Fakultetin Filozofik në Mitrovicën e Veriut

Fakulteti Filozofik dhe Parlamenti Studentor i Universitetit të Mitrovicës së Veriut po organizojnë një tribunë të quajtur "Mbreti i Shenjtë Milutin - 700 vjet nga vdekja e tij", raporton Radio Kosovska Mitrovica.

02.06.2021 - 13:44
Sveti kralj milutin

Tribuna do të mbahet sonte në orën 19:00 në amfiteatrin e Fakultetit Filozofik në Mitrovicën e Veriut.

Profesorët që do të flasin në forum janë, Dr.Radivoj Radić, Prof. Dr. Vlada Stanković dhe Prof. Dr.Bozhidar Zarkoviq.

Burimi: Kosovo online