"Teatri i ndershmërisë" i Stefan Simiq në Zubin Potok, Mitrovicë dhe Graçanicë

Një artist i ri nga Paracin, Stefan Simic, do të paraqitet para publikut në Zubin Potok, Graçanicë dhe Kosovska Mitrovica këtë javë përmes "Teatrit të Ndershmërisë".

21.06.2021 - 15:17
Foto vest  1624278833
Ai do ta paraqesë punën e tij letrare para audiencës lokale në një mënyrë specifike.

Së pari, sot, duke filluar nga ora 4 pasdite, ai do të paraqitet para audiencës në Zubin Potok në Sallën e Madhe të Shkollës Fillore "Jovan Cvijić".

Pastaj, nesër, 22 qershor, ai do të performojë në Tivarin "Dorian Gray" në Graçanicë nga ora 19:00.

Publiku i Mitrovicës do të ketë mundësinë të shoqërohet me këtë artist të Mërkurën, 23 Qershor, në Qendrën Kulturore Private "Ujori" nga ora 19:30.

Hyrja në të gjitha shfaqjet është falas, ndërsa një pjesë e parave nga librat dhe pijet e shitura në "Aquarius" do të ridrejtohen për trajtimin e Magdalena Nedeljković nga Kosovska Mitrovica, e cila vuan nga skleroza tuberoze.

"Unë vij me një dëshirë të veçantë për të zgjuar shumë gjëra, ato më të bukurat, ato që mungojnë", tha Stefan Simić në një postim në Facebook.

Për vite, Simić ka publikuar poezinë dhe prozën e tij në internet, si dhe rekorde nga jeta e përditshme dhe përshtypjet.

Burimi: RCP