Punimet në rrugë pranë Vushtrrisë, policia po u kërkon qytetarëve të përdorin rrugë alternative

Policia e Kosovës u bëri apel të gjithë pjesëmarrësve në komunikacion, posaçërisht banorëve nga rajoni i Mitrovicës dhe Vushtrrisë, që të përdorin rrugë alternative për shkak të punimeve në rrugën Vushtrri-Stanovce.

09.07.2021 - 12:20
212073791 352004726439687 462078033318613120 n

Sipas policisë, vlerësohet se në rrugën Mitrovica-Prishtina në zonën e Vushtrrisë, për shkak të punimeve në zgjerimin e pjesës së rrugës Vushtrri-Stanovce, kolonat e gjata janë formuar në ditët e mëparshme për shkak të fluksi i shtuar i automjeteve.

Pikërisht për shkak të kësaj, Policia e Kosovës u bën apel të gjithëve që të shmangin bllokimet e rrugëve dhe kolonat e gjata të automjeteve dhe të mundësojnë trafik normal për të përdorur rrugë alternative, dmth rrugën Mitrovicë-Svinjare-Vushtrri-Priluzhë me një lidhje me rrugën Stanovce dhe anasjelltas.

"Derisa kjo gjendje të përmirësohet dhe fluksi i automjeteve të zvogëlohet, udhëzimet e policisë për kufizime, riorientim të plotë ose të pjesshëm të segmenteve të caktuara do të jenë të nevojshme për të drejtuar trafikun, në mënyrë që të shmangen kolonat në rrugë", tha Policia e Kosovës.

Burimi: Kossev