Pishinat e hapura te kompleksi "Paradise Spa" në Banjska

Banorët e pjesës veriore të Kosovës dhe më gjerë do të mund të kërkojnë strehim nga nxehtësia e verës dhe të shijojnë ambientin e veçantë në pishinat e jashtme të kompleksit të llixhave "Paradise Spa" në Banjska, i cili hap dyert për të gjithë vizitorët nesër në orën 10 të mëngjesit.

18.06.2021 - 11:28
Rajska banja   bazen

Brenda kompleksit ka një hotel me apartamente, një restorant me kuzhinë lokale dhe staf miqësor të cilët përpiqen t'u sigurojnë vizitorëve të tyre gjithçka për ta bërë qëndrimin në këtë banjë një kujtim të bukur.

Hyrja në kompleksin e pishinave të hapura, e cila do të jetë e hapur çdo ditë nga 10.0 0 deri në 18.00, është falas për fëmijët deri në 5 vjeç, për fëmijët e moshës 6 deri në 12 vjeç çmimi i biletës është 100 dinarë, ndërsa personat mbi 13 vjeç duhet të paguajnë biletën prej 200 dinarëve, dhe për përdorimin e karrigeve në kuvertë 100 dinarë shtesë.

Burimi: Kosovo online