OJQ-ja ACDC organizon Konferencën mbi problemet e Qendrës së Paraburgimit të Koronavirusit në Mitrovicën e Veriut

OJQ "Qendra për Avokatinë e Kulturës Demokratike - ACDC" po organizon një konferencë të Mërkurën, 31 Mars, duke filluar nga ora 11 e mëngjesit, mbi sfidat dhe problemet me të cilat përballet Qendra e Paraburgimit në Mitrovicën Veriore gjatë pandemisë së koronavirusit.

29.03.2021 - 13:02
Nvo acdc

Sipas njoftimeve nga kjo OJQ, qëllimi i Konferencës është prezantimi i problemeve dhe sfidave kryesore me të cilat përballet Qendra e Paraburgimit në Mitrovicën e Veriut, por edhe roli i organizatave ndërkombëtare dhe lokale në kontributin për zgjidhjen e problemeve me të cilat përballen Qendrat e Paraburgimit në Kosova.

Panelistët në konferencë do të jenë drejtori i Qendrës së Paraburgimit në Mitrovicën e Veriut Benasim Medic, përfaqësuesi i UNMIK-ut Fabio Pinzari dhe drejtori i programit të OJQ-së "Qendra për Mbrojtjen e Kulturës Kulturore" Aca Mitic dhe avokatët, avokatët, aktivistët e shoqërisë civile, përfaqësues të organizatave ndërkombëtare dhe mediave.

Kjo Konferencë është organizuar në kuadër të projektit "Përmirësimi i Transparencës dhe Sundimit të Ligjit në Komunat me shumicë Serbe", financuar nga INL Kosovë, dhe implementuar nga OJQ-të "Qendra për Avokim të Kulturës Demokratike" dhe "Aktive".

Burimi: Kosovo-online

Pax logo Logo projekta Nsi logo