ASNJË RAST I RI NË KOMUNITETET SERBE NË KOSOVË

Në dy ditët e fundit, asnjë rast i ri i infektimit me koronavirus në zonat serbe në Kosovë.

03.06.2021 - 09:24
Koronavirus

Burimi: Shtabi i Krizave

27 persona u testuan, dhe numri i rasteve aktive është 17.

Nuk ka as vdekje në të këtë periudhë, kështu që numri i përgjithshëm i vdekjeve nga kovid është ende 148. 

Deri më tani, një total prej 6,029 njerëz të testuar për koronavirus janë regjistruar në komunitetet serbe, nga 20,187 mostra të testuara.