Në komunitetet serbe në Kosovë, 24 pacientë të sapo sëmurë nga Kovid 19

Në 24 orët e fundit, 24 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në zonat serbe në Kosovë, njoftoi Shtabi i Krizave i Autoritetit të Përkohshëm të Komunës së Mitrovicës së Veriut.

19.08.2021 - 13:03
152361404 418212109264654 8026676985035464728 n

77 persona u testuan dhe nuk pati vdekje nga pasojat e kovid-19.

Të sapo infektuarit janë nga Mitrovica Veriore (4), Zveçan (7) Leposaviq (6), Zubin Potok (5), Graçanicë (1) dhe Gjilan (1). Aktualisht, 74 raste të koronavirusit janë aktive.

Burimi: Radio Kosovska Mitrovica