Mitrovica: Ekspozita "Sanatorium" nga sonte në Shtëpinë Evropiane

Ekspozita e artit dixhital "Sanatorium" nga Aleksandar Zdravković do të hapet sonte në orën 19 në Shtëpinë Evropiane në pjesën veriore të Mitrovicës së Kosovës.

30.03.2021 - 10:10
166530515 265273561743135 4049567115454497550 o

Ekspozita do të jetë e hapur çdo ditë pune deri më 30 Prill, në intervalin nga 9 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite.

Kjo ngjarje, siç theksoi organizatori, mbahet në përputhje me të gjitha rekomandimet e institucioneve shëndetësore, me mbajtjen e detyrueshme të maskave dhe mbajtjen e distancës.

Aleksandar Zdravković është një 24-vjeçar i cili u regjistrua në Fakultetin e Arteve në Kosovska Mitrovica, Departamenti i Dizajnit Grafik, nga qyteti i tij i lindjes Kuršumlija në 2016.

Gjatë studimeve, Zdravkovikov bëri murale, piktura, vizatime, grafikë, dhe në fund iu përkushtua artit dixhital, dhe ekspozitën e tij të parë e bëri në Kosovë dhe Metohi në 2019 në "Ujori"

Ai gjithashtu punoi për kompani të mëdha, ku la një gjurmë të dukshme, dhe njëra prej tyre është "Hemofarm".

Burimi: KoSSev

Pax logo Logo projekta Nsi logo