Komunitetet serbe: 36 pacientë të rinj, një person vdiq

Nga gjithsej 87 mostra të testuara në zonat serbe në Kosovë dhe Metohi, 36 janë pozitivë për koronavirus, një person vdiq në Kosovska Mitrovica, sipas të dhënave të reja nga Shtabi i Krizave i Komunës së Kosovska Mitrovica.

27.03.2021 - 09:00
152387809 772012707059650 1291048514609500216 n 696x392

Janë 809 raste aktive dhe 65 dolën nga izolimi dy javor.

Pacientët e rinj janë nga Kosovska Mitrovica - 11, Leposavic - 4, Zvecan - 3, Zubin Potok - 3.

Në Kosovën qendrore dhe Metohinë, ka 15 raste të reja: në Gjilan - 5, Graçanicë - 3, K. Kamenica - 3, Shtërpcë - 3 dhe Priluzha një.

Deri më tani, një total prej 5,358 njerëz të testuar pozitivisht për koronavirus janë regjistruar në zonat serbe në Kosovë, nga 17,606 mostra të testuara.

Prej tyre, 1,760 janë regjistruar në Kosovska Mitrovica, 912 në Zveçan, 724 në Leposaviq dhe 511 në Zubin Potok.

Një total prej 1,451 njerëz janë sëmurur në Kosovën qendrore që nga fillimi i pandemisë.

Burimi: KoSSev

Pax logo Logo projekta Nsi logo