Ka filluar pastrimi para ndërtesave të banimit dhe biznesit në Mitrovicën Veriore

Pastrimi para ndërtesave të banimit dhe të biznesit në Mitrovicën Veriore filloi sot, njoftoi Autoriteti i Përkohshëm Komunal.

11.08.2021 - 13:46
Km

Autoriteti i Përkohshëm i Komunës së Mitrovicës Veriore, në bashkëpunim me Drejtorinë për Ambiente Banimi dhe Biznesi, po kryen një aksion të "pastrimit" të hapësirës në afërsi të ndërtesave të banimit dhe dyqaneve në qytet, tha Presidenti i Përkohshëm. Autoriteti Komunal, Aleksandar Spiriç.

"Ne të gjithë përpiqemi për një mjedis më të mirë. Me këtë përpjekje, Mitrovica Veriore mori një pamje më të mirë dhe u bë një mjedis më i shëndetshëm për bashkëqytetarët tanë. Me këtë lëvizje, ne po përpiqemi t'u mundësojmë qytetarëve tanë një jetë të këndshme dhe qëndrim në qytet, në shoqërinë e të dashurve të tyre, sepse ata me siguri e meritojnë atë, "tha Spiriç.

Burimi: RKP