Ka 26 pacientë të rinj në komunitetet serbe në Kosovë dhe Metohi

Nga gjithsej 91 mostra të testuara në komunitetet serbe në Kosovë dhe Metohi në 24 orët e fundit, 26 janë pozitivë për koronavirus, sipas të dhënave të reja nga Shtabi i Krizave të Komunës së Kosovska Mitrovica.

31.03.2021 - 12:05
148830774 3271171216316231 5620211823649948417 n

Numri i rasteve aktive është aktualisht 802, dhe 50 njerëz kanë dalë nga izolimi katërmbëdhjetë-ditor.

Pacientët e rinj janë nga Zveçani - 7, Zubin Potok - 6, Kosovska Mitrovica dhe Leposavić 5 secili dhe Prilužje - 3.

Deri më tani, një total prej 5,455 njerëz të testuar pozitivisht për koronavirus janë regjistruar në komunitetet serbe në Kosovë, nga 17,861 mostra të testuara.

Prej tyre, 1,778 pacientë u regjistruan në Kosovska Mitrovica, 927 në Zveçan, 739 në Leposaviq dhe 535 në Zubin Potok.

Një total prej 1,476 njerëz janë sëmurur në Kosovën qendrore që nga fillimi i pandemisë.

Burimi: KoSSev

Pax logo Logo projekta Nsi logo