Pagesa e përfitimeve të rregullta dhe të përkohshme të parave më 23 qershor

Përfitimi i rregullt i parave të gatshme për personat e papunë do të paguhet të Martën, 22 Qershor 2021, ndërsa përfitimi i përkohshëm i parave për personat që jetojnë në dhe jashtë territorit të Kosovës do të paguhet të Mërkurën, 23 Qershor, njoftoj Shërbimi Kombëtar i Punësimit i Republikës së Serbisë.

21.06.2021 - 15:26
Pare dinari
Pagesa do të bëhet përmes Bankës së Kursimeve Postare.

Burimi: Radio Kosovska Mitrovica