Kisha e qytetit do të fillojë të funksionojë më 1 shtator

Organi i përkohshëm i komunës së Mitrovicës se Veriut mori një vendim të ri sot për menaxhimin e varrezave, varrimit dhe aktiviteteve të varrimit.

30.08.2021 - 10:06
Foto vest  1629808951

Vendimi i përmendur parashikon që eshtrat e të ndjereve të ekspozohen në kishëzën e re të qytetit në Rudar në komunën e Zveçanit, ku familja dhe të afërmit do të marrin ngushëllime, dhe vetë akti i varrimit do të zhvillohet nga kapela në varr, Njoftohet Autoriteti i Përkohshëm Komunal.

Ndërmarrja e Shërbimeve Publike "Standard" nga Mitrovica e Veriut është përgjegjëse për ofrimin e shërbimeve në kishëzën e qytetit në Rudar.

Autoriteti i Përkohshëm thotë se shërbimi funeral i kësaj kompanie do të jetë në shërbim të qytetarëve 24 orë në ditë.

Për të gjitha informacionet e nevojshme, qytetarët mund të kontaktojnë kapelën e qytetit në Rudar, dhe telefoni i kontaktit do të shpallet më vonë.

Vendimi është planifikuar të hyjë në fuqi më 1 shtator, thuhet në deklaratë.

Burimi: RCP