Fundjavë e suksesshme për luftëtarët e KBK Kosovska Mitrovica

Luftëtarët e Klubit të Kikboksit Kosovska Mitrovica u kthyen nga kampionati i Serbisë qendrore me gjithsej katër medalje ari dhe tre argjendi.

28.03.2021 - 16:00
Kbk028 1024x768

Gara u mbajt dje në Krushevac, në disiplinën K1.

Mihajlo Dimitrijevic, i cili garoi në kategorinë deri 86 kg, Vasilije Jovanovic deri 60 kg dhe Natalija Milutinovic në kategorinë deri 65 kg, u kthye në Kosovska Mitrovica me medalje të arta.

Argjendi shkoi për Petar Simonoviq, i cili luftoi në kategorinë deri 81 kg, Andriana Branković +65 dhe Pavle Milovanović - deri në 51 kg.

Burimi: KoSSev

Pax logo Logo projekta Nsi logo