Sot, 3000 dinarë u paguhen pensionistëve të vaksinuar

Pagesa e një ndihme të njëhershme prej 3,000 dinarësh për pensionistët që u vaksinuan me të paktën një dozë të vaksinës së koronavirusit deri më 31 maj, fillon sot, njoftoi Ministri i Financave të Serbisë, Siniša Mali.

16.06.2021 - 09:36
Pare dinari

Pensionistët që janë vaksinuar nuk janë të detyruar të aplikojnë për ndihmë dhe paratë do të paguhen në llogarinë në të cilën marrin pensionin e tyre.

Mali shkroi në llogarinë e tij në Instagram se nga nesër, paratë do të paguhen edhe për qytetarë të tjerë të vaksinuar.

Burimi: H1