ASNJË RAST AKTIV I KORONAVIRUSIT NË ZONAT SERBE NË KOSOVË

Siç u njoftua nga Shtabi i Krizave në Komunën e Mitrovicës, asnjë rast i ri i infektimit me virusin korona nuk është regjistruar në zonat serbe të Kosovës, dhe masa e izolimit në shtëpi nuk vlejnë më për dy persona.

02.07.2021 - 10:36
Koronavirus

Në 24 orët e fundit, u provuan 21 mostra.

 

Gjithsej 148 njerëz kanë vdekur në komunitetet serbe në Kosovë dhe Metohi që nga fillimi i epidemisë.

 

Burimi: Radio Kosovska Mitrovica