59 pacientë të tjerë në komunitetet serbe në Kosovë dhe Metohi

Nga gjithsej 135 mostra të testuara në komunitetet serbe në Kosovë dhe Metohi në 24 orët e fundit, 59 janë pozitivë për koronavirus, sipas të dhënave të reja nga Shtabi i Krizave i Komunës së Kosovska Mitrovica.

30.03.2021 - 11:10
Img 6614

Numri i rasteve aktive aktualisht është 826.

Pacientët e rinj janë nga Zubin Potok - 14, Kosovska Mitrovica - 12, Shtërpcë - 9, Zvečan - 8, Leposavića - 5, Graçanica dhe Prilusha 4 secili, Kamenica - 2 dhe Gjilani - 1.

Deri më tani, gjithsej 5,429 njerëz pozitivë të koronavirusit janë regjistruar në zonat serbe në Kosovë, nga 17,770 mostra të testuara.

Prej tyre, 1,773 pacientë u regjistruan në Kosovska Mitrovica, 920 në Zveçan, 734 në Leposaviq dhe 529 në Zubin Potok.

Një total prej 1,473 njerëz janë sëmurur në Kosovën qendrore që nga fillimi i pandemisë.

Burimi: KoSSev

Pax logo Logo projekta Nsi logo