Lajme

Mitro 1

U MBAJT PUNËTORIA PËR PËRDORIMIN E MEKANIZMAVE TË PJESËMARRJES QYTETARE TË QASSHME NË ESEVERNAMITROVICA.COM

Sot në Mitrovice e Veriut organizuam një punëtori për mekanizmat për pjesëmarrje aktive të qytetarëve në proceset vendimmarrëse të cilat janë të qasshme përmes www.esevernamitrovica.com. Në këtë punëtori morën pjesë përfaqësues të shoqërisë civile dhe qytetarë.

12.05.2022 - 13:46
Opstine

U mbajt seanca e tetë e Bordit Drejtues të Programit Gjithëpërfshirës Zhvillimor në Vushtrri

Komuna e Vushtrrisë ka pritur të enjten, më 24 shkurt, seancën e tetë të Bordit Drejtues të Programit Gjithëpërfshirës Zhvillimor.

25.02.2022 - 13:50
Screenshot 7

Sesioni i tetë i Komitetit Drejtues të Programit Gjithëpërfshirës të Zhvillimit

Seanca e tetë e Bordit Drejtues të Programit Gjithëpërfshirës Zhvillimor do të mbahet të enjten më 24 shkurt në Vushtrri. Në këtë seancë do të diskutohet progresi i bërë në komponentët dhe prioritetet përkatëse të programit për periudhën e ardhshme.

21.02.2022 - 15:53
Foto vest  1629808951

Kisha e qytetit do të fillojë të funksionojë më 1 shtator

Organi i përkohshëm i komunës së Mitrovicës se Veriut mori një vendim të ri sot për menaxhimin e varrezave, varrimit dhe aktiviteteve të varrimit.

30.08.2021 - 10:06
152387809 772012707059650 1291048514609500216 n 696x392

Një vdekje në komunitetet serbe, 26 të infektuar

Sipas të dhënave të fundit, në komunitetet serbe në Kosovë, një person ka vdekur si pasojë e virusit korona, ndërsa 26 raste të tjera të infeksionit janë regjistruar në bazë të 67 mostrave të përpunuara, njoftoi sot Shtabi i Krizave i Komunës së Mitrovicës Veriore.

24.08.2021 - 10:07
152361404 418212109264654 8026676985035464728 n

Në komunitetet serbe në Kosovë, 24 pacientë të sapo sëmurë nga Kovid 19

Në 24 orët e fundit, 24 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në zonat serbe në Kosovë, njoftoi Shtabi i Krizave i Autoritetit të Përkohshëm të Komunës së Mitrovicës së Veriut.

19.08.2021 - 13:03
148830774 3271171216316231 5620211823649948417 n

Ministria e Shëndetësisë e Kosovës: 2,110 raste të infeksionit, katër persona kanë vdekur

Në 24 orët e fundit, 2,110 raste të reja të infeksionit koronavirus u regjistruan në Kosovë, katër persona vdiqën, ndërsa numri i të testuarve ishte 10,258, njoftoi Ministria e Shëndetësisë e Kosovës.

18.08.2021 - 15:42
Vasilj

Promovimi i monografisë "Vasilj Adžić (1976-2019): Nažeziraj mi sliku" më 21 gusht në Akuarius

Monografia "Vasilj Adzic (1976-2019): Nazeziraj mi sliku", kushtuar jetës dhe veprës së artistit të ndjerë të multimedias Mitrovica Vasilj Adzic, do të promovohet në Qendrën Kulturore Private "Akuarius" në Mitrovicën Veriore të Shtunën, 21 Gusht ne oren 7 pasdite.

18.08.2021 - 15:39
Po

Infrastukturni radovi na više lokacija u Kosovskoj Mitrovici

U toku je izvođenje infrastrukturnih radova na više lokacija u Kosovskoj Mitrovici, saopštio je predsednik Privremenog opštinskog organa, Aleksandar Spirić.

17.08.2021 - 15:36
Poster   sust 2021

Rafting në Ibër më 21 dhe 22 gusht në Leposaviq

Këtë vit, trageti i Ibrit nga Leposaviqi në Rashkë do të mbahet tradicionalisht më 21 dhe 22 gusht 2021.

17.08.2021 - 10:16