Zgjedhjet lokale 2019

ZGJEDHJET PËR KRYETAR KOMUNE 2019        

Numri i zgjedhësve të regjistruar: 22,433

Numri zgjedhësve që kanë votuar në secilin vendvotim: 8,836

Numri i zgjedhësve që kanë votuar jashtë vendvotimit (me kusht, VPNV dhe postë): 713

Pjesëmarrja në votime: 39,38%

Numri i pranuar i fletëvotimeve të vlefshme: 8.276

Numri i fletëvotimeve të pavlefshme: 240

Numri i fletëvotimeve të zbrazëta: 20

 KANDIDATI

SUBJEKTI
POLTIK

 VOTA

PËRQINDJA

ERDEN ATIQ

Lëvizja
VETËVENDOSJE!

331

4,0%

GONXHE ÇAUSHI

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - PDK

461

5,6%

GORAN RAKIĆ

SRPSKA LISTA

7,484

90,4%