Sednica so severna mitrovica
Seanca e 28-të e rregullt e Asamblesë Komunale të Mitrovicës Veriore
71556063 516054419210800 5157884267954438144 n 1 1068x534
119201360 329572748483678 4967612221063766904 n

Për Mitrovicën Veriore

Komuna e Mitrovicës së Veriut mbulon një sipërfaqe prej rreth 11 km² dhe përfshin pjesën veriore të Mitrovicës dhe fshatrat përreth. Mitrovica e Veriut u formua duke e ndarë komunën e Mitrovicës në dy komuna de fakto, Mitrovicën me shumicë shqiptare dhe Mitrovicën e Veriut me shumicë etnike serbe.

Më gjerësisht
Pax logo Logo projekta Nsi logo